Natječaj za studentske programe 2018.

Drage naše aktivne kolegice i kolege studenti,

nakon mnogobrojnih upita s veseljem Vas obavještavamo da je s današnjim danom raspisan Natječaj za studentske programe u 2018. godini.

Ovogodišnji fond osiguran za projekte u organizaciji studentskih zborova sastavnica, studentskih udruga registriranih pri Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i studenata pojedinaca iznosi ukupno 450.000,00 (četiristo pedeset tisuća) kuna.

Ove godine napravili smo mali korak prema #digitalizaciji pa tako svoje projektne prijedloge više nećete dostavljati ni osobno ni poštom, nego e-mailom i to u razdoblju od 28. svibnja 2018. godine do 12. lipnja 2018. godine (23.59). *Odlukom Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku rok za prijave na Natječaj produljen je do 20. lipnja 2018. godine (23:59)*.

Tko su prihvatljivi prijavitelji, što su prihvatljivi troškovi, koje su kategorije u kojima možete prijaviti projekt kao i evaluacijske kriterije možete pronaći na jednom mjestu u ovogodišnjem Pravilniku.

Prijava se sastoji u dva dijela (1) ispunjavanja online obrasca dostupnog na linku i (2) dostave obrasca SZ1 zajedno s pripadajućom popratnom dokumentacijom e-mailom na szbor.os@gmail.com. I o tome više detalja potražite u Pravilniku!

Znamo da imate sjajnih ideja, da ste neke već i realizirali, stoga za sve detalje i obrasce brzo klik na link!

May the odds be ever in your favour!

Vaš Studentski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku