Europski EFOS tjedan: “Tvoja mogućnost za budućnost“

Europski tjedan obilježava se diljem Europe povodom Dana Europe, s ciljem promoviranja mira i jedinstva. Toj praksi se ove godine pridružio i Ekonomski fakultet u Osijeku, s posebnim ciljem približavanja europskih zbivanja i stvarnosti mladima, posebice studentima.

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku od 6.5. do 8.5.2015. se održao Europski EFOS tjedan pod sloganom „Tvoja mogućnost za budućnost“ na kojem su održana različita zanimljiva predavanja, radionice i natjecanja kojima je cilj popularizacija Europske unije kroz razne teme (od fondova, zaštite okoliša, statističkih podataka, zdravlja, Erasmusa, volontiranja, sreće, …).

Europski EFOS tjedan

Uz odlična događanja, manifestaciju su obilježili i još bolji predavači kao što su voditelj Predstavništva EK u Hrvatskoj Branko Baričević, hrvatski Europarlamentarac Davor Škrlec, zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham i mnogi drugi!

Partneri u provedbi ove manifestacije su bili: Pravni fakultet u Osijeku i Europski dokumentacijski centar Fakulteta, zatim Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje, Europa Direct Osijek – informacijski centar, Savjet mladih Osječko-baranjske županije, Studentski zbor Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Grad Osijek.