5. Studentska roštiljada uz Željka Bebeka

Već tradicionalno Studentski zbor u svibnju organizira novu, 5. Studentsku roštiljadu, a ona će kao i do sada biti humanitarnog karaktera!

Ove godine osigurano je više od 1500 porcija roštilja po cijeni donacije od samo 10 kuna, a cijeli iznos od donacija ide u humanitarne svrhe!

Čak 24 studentske ekipe natjecat će se u pripremi roštilja, a žiri će odlučivati tko će odnijeti titulu najboljeg majstora roštilja. Natjecati se mogu svi studenti, profesori i asistenti.  Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem maila (s navedenim imenom ekipe, imenima i prezimenima 4 člana te nazivom fakulteta s kojeg dolaze) na adresu: studentska.rostiljada@gmail.com.

Natjecatelji donose svoj roštilj, ugljen i začine, dok je Mesnica Ravlić osigurala meso.

Za one koji možda nisu toliko vješti u pripremi roštilja Studentski zbor je priredio natjecanje u „IGRAMA BEZ GRANICA”. Prisutni se tako mogu natjecati u skakanju u vrećama i povlačenju užeta, a i za njih su naravno osigurane nagrade!

Početak roštiljade je u 12:00 na velikoj livadi ispred Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, a trajat će sve do 18:00 uz druženje i glazbu uživo.

Nakon roštiljade zabava ne prestaje, nego Vas očekuje veliki studentski party na istoj lokaciji. Ove godine okupljene će zabavljati jedan, jedini i neponovljivi Željko Bebek.

"Period studiranja nije samo učenje i polaganje ispita, već i sklapanje novih prijateljstava i povećavanje socijalnog kapitala, stoga nam je zadovoljstvo što već petu godinu za redom organiziramo Studentsku roštiljadu koja okuplja nekoliko tisuća studenata. Sportske igre, natjecanje u roštiljanju humanitarnog karaktera i za kraj prigodni koncert svakako su način da se studenti druže i opuste prije nadolazećih ispitnih rokova. Nadamo se da se i ove godine vidimo u velikom broju!" rekao je u ime SZOS predsjednik Stjepan Ćurčić

Ulaz na sva događanja je besplatan, a više informacija možete saznati na službenom Facebook događaju.