36. Osječko ljeto mladih

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku organizira 36. OLJM - Osječko ljeto mladih koje će ove godine trajati dva tjedan i to od 6.6. do 19.6.2016.

Kao i prethodnih nekoliko godina, program OLJM-a sastoji se od umjetničkog, edukacijskog, sportskog te zabavnog dijela.

Ulaz na sva događanja je besplatan, a program će se održavati na više različitih lokacija u gradu. Ovogodišnja lokacija glazbenog programa biti će livada ispred kluba Outside (bivši Bastion).

Ove godine veći je naglasak na edukativnom dijelu programa koji će se odvijati tijekom cijelog OLJM-a kroz predavanja i radionica, uključujući i mini simulaciju Europskog vijeća.
Detaljan raspored: bit.ly/EdukacijskiProgram

Za kulturni program OLJM-a i ove je godine zadužena Umjetnička akademija u Osijeku koja je priredila velik broj predstava, izložbi i koncerata.
Detaljan raspored: bit.ly/UmjetnickiProgram

Treću godinu zaredom OLJM ima i bogat sportski program, ove godine proširen s nekoliko novih disciplina. Mali nogomet, odbojka na pijesku i maraton samo su neke od ovogodišnjih sportskih aktivnosti.
Detaljan raspored: bit.ly/SportskiProgram

U zabavnom dijelu programa koji se ove godine održava na novoj lokaciji (ispred kluba Outside), nastupit će brojni popularni glazbenici poput Petra Graše, Maje Šuput, Pravila Igre, Silente...
Detaljan raspored: bit.ly/EdukacijskiProgram

Generalni sponzori ovogišnjeg OLJMa su Pan Pivo i Ferivi Sport, dok je sponzor edukacijskog dijela: Ured zastupnice u EU parlamentu Ivane Maletić.