Traži se najpopularniji #RoštiljMajstor!

Studentski zbor ove godine pruža jedinstvenu priliku svim pravim roštilj majstorima i onima koji se tako osjećaju. Kao što na roštilju ima mjesta samo za najbolje meso, na roštiljadi ima mjesta samo za najbolje majstore roštilja. Jeste li spremni prihvatiti taj izazov i postati #RoštiljMajstor!

Što nudimo?

Nudimo puno, a tražimo malo. Nudimo najveći izazov vaše roštilj karijere i pravu mogućnost da se istaknete među konkurencijom. Nudimo vam mogućnost da budete među tri osobe koje će biti najbolji #RoštiljMajstor i osvojite slasne poklon pakete Mesnice Ravlić uz uživanje osvježavajućem poklon paketu Pan piva.

Što tražimo?

Ljude spremne na dobar provod. Prave i istinske stručnjake za paljenje vatre, mariniranje mesa i jednoručno okretanje mesnih specijaliteta. Iskustvo nam nije važno.

Dodatni bodovi:

Barem jedan upropašten roštilj u proteklih 5 godina s kojim si razljutio prijatelje, obitelj i rodbinu koji su zbog tebe ostali gladni.

Proces prijave:

U Facebook događaj objavi sliku sebe kako roštiljaš i JEDNOM riječju napiši zašto voliš roštilj! Tri osobe koje skupe najviše lajkova osvojit će slasne poklon pakete Mesnice Ravlić i Pan piva.

Trajanje natječaja:

Natječaj traje do petka (5.5.) kada ćemo točno u ponoć proglasiti tko je najpopularniji #RoštiljMajstor.

Jesi li spreman prihvatiti izazov i postati #RoštiljMajstor?