Izabrano novo vodstvo Studentskog zbora

Nakon konstituirajuće sjednice izabrano je novo vodstvo Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Za predsjednika Studentskog zbora izabran je Dalibor Tufeković, predsjednik Studentskog zbora Poljoprivrednog fakulteta.

Izabrani su i potpredsjednici Studenstskog zbora, što je novo u toj studentskoj udruzi, kao i članovi Senata. Potpredsjednici su: Iva Kovačević, potpredsjednica za nastavu i studente (Ekonomski fakultet), Nikola Tufeković, potpredsjednik za financijsko poslovanje i proračun (Pravni fakultet), Krešimir Radić, potpredsjednik za projekte i međunarodnu suradnju (Građevinski fakultet) i Lea Dubravčević, potpredsjednica za interakciju sa studentima i odnose s javnošću (Odjel za kulturologiju).

Članovi Senata Sveučilišta J. J. Strossmayera iz reda studenata u sljedećoj akademskoj godini bit će, što je uobičajeno, i predstavnici studenata. To su: novi predsjednik Dalibor Tufeković, Krešimir Radić, potpredsjednik za projekte i međunarodnu suradnju, dok je treći predstavnik Tomislav Mikulić, student Ekonomskog fakulteta.

Izabrano novo vodstvo Studentskog zbora